Arbetet fortgår...

Allt flyter på väldigt smidigt nu. Förmodligen har vi glömt en massa...
Star wars febern, om man nu får kalla det så, börjar stig runt om i landet. Detta märks främst på de fanclubs som dagligen hör av sig för att kolla av hur de kan medverka i sommarens utställning.
Allt detta är mycket roligt och jag ser speciellt fram emot att få jobba med 501st Nordic Garrison som gjorde ett toppenjobbmed att marknadsföra vår monter i Göteborg helgen som var. .
Kommande vecka kommer den ansvarige från produktionsbolaget UAU, José Araújo, hit för att ta en sista koll på lokalerna. huset är komplext att jobba med eftersom det är så mycket som skall bäras upp och ner för trapporna. Enbart monterglaset väger 17 ton. Detta glas kommer att lyftas in med kran via fönstrena i vår hörsal. De sliter också sitt hår med att få in alla extraföremål som de vill lägga i örnsköldsvik och som alltså inte visats på de tidigare utställningsorterna.
är det något som ni undrar om utställningen så är det bara att maila mig på [email protected] så skall jag svara på alla frågor. Är det någon som skulle vilja träffa José när han kommer för att ställa några mer komplicerade frågor kring de föremål som kommer så är det bara att höra av sig så skall jag se om det går att ordna en tid till det.
Glöm inte att ni kan köpa biljetter på www.ticnet.se nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0